Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
P9 kompisligan Höst
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 9 0 9 0 9
2 Nosaby IF 1 1 0 1 0 1
3 Åsums BK vit 1 0 1 0 1
4 Åhus HBK Svart 1 0 1 0 1
5 Ovesholms IF 1 0 1 0 1
6 Wä IF orange 1 0 1 0 1
7 Vinnö IF 1 1 0 1 0 1
8 Tollarp IF vit 1 0 1 0 1
9 Fjälkinge IF 1 0 1 0 1
10 Kristianstad FC Randig 1 0 1 0 1

Match

Vinnö IF 1

Winnö IP
24 september 2016
10:00

Everöds IF

Referat

Referat: Vinnö IF 1 - Everöds IF

Dagens match skulle spelas på Winnö idrottsplats och det vackra september vädret var fortsatt med oss – perfekt inför dagens fotboll. Lite förkylningar spökar lite lätt idag men vi ska köra på och ge järnet tillsammans...
Vinnö som har mer än ett lag i denna åldersklass kommer till match med en hel del nya spelare och våran gemensamma förhoppning för dagen är en jämn match där alla på plan ska få vara delaktiga och få spela fotboll – detta visade sig efteråt också stämma - två nöjda lag och tränarstaber.

Fabian är för dagen vår lagkapten och stolt skulle leda laget med den vita bindeln runt armen.

Domaren för dagen blåser igång matchen och Vinnö är direkt på hugget där vi slår en passning som de hinner ta från oss, vilket gör att spelet hamnar nere på vår planhalva.
Anton och Måns får slita hårt längs bak för att båda hålla koll på deras rörliga anfallare och spelet varvid bollen är. Måns får tag i bollen och gör ett parad nummer med två snabba tvåfotsdribblingar, kommer loss från deras aggresiva anfallare, spelar lugnt bollen upp via Otto som förlänger till Erik. Erik sätter högsta växel direkt och ger sig av framåt med bollen, han stoppas upp genom att de räddar undan till inkast. John tar snabbt bollen och kastar tillbaka till Erik som skjuter ett rappt skott – räddas till hörna.
Hörnan läggs och bollen hamnar hos Anton som kommit upp redo för alla eventuella ”andra bollar”, Anton ser chansen och skjuter direkt iväg ett skott som de lyckas stoppa strax före mållinjen.

Johannes får en passning från Fabian vid mitten vänder upp men snabbt attackerad av dem erövras bollen av Vinnös spelare - men muren av Everöds spelare blir för tuff för dem nu…Fabian, Johannes, Anton, Måns och John står tätt upp tillsammans och lyfter ut bollen från vår sida. Vi har bestämt oss att idag skall vi minsann alltid göra hemjobbet varje gång!

De anfaller snabbt och alla våra grabbar gör hemjobbet – alla springer snabbt hemåt för hjälpa till i vårt försvarsspel. Jakob kan nu enkelt plocka upp bollen och sätta igång spelet.
För en kort stund böljar nu spelet från planhalva till planhalva – men det sker under fina passningskombinationer och förflyttningar av samtliga på plan och båda lagen.